דחייה יום העיון ה-26 לזכרה של פרנסס טסטין

בתשלום
יום העיון ה-26 לזכרה של פרנסס טסטין

דחיית יום העיון לזכרה של פרנסיס טסטין

לאחר התלבטויות רבות מאד החלטנו, בצער רב, לדחות את יום העיון לזכרה של פרנסס טסטין שתוכנן להתקיים ב-10.11.2023 באוניברסיטת תל אביב, ושבו היו אמורים להשתתף פרופ' דידיה הוזל, מצרפת, ופרופ' דנה אמיר, מישראל.

ננסה לתאר מקצת מלבטים אלה. אנחנו מרגישים שהמתקפה הברוטלית של חמאס אינה צריכה להכניע את רוחנו ושנכון יהיה להמשיך לחיות, לחשוב, ליצור ולהשקיע בתחומי העניין שלנו. ברוח זו האוניברסיטאות מתכננות את פתיחת שעריהן ב- 5.11.23, ומקיימות את תכניות הלימודים הרגילות במאמץ ובנחישות לקיים מרחבי חשיבה ורוח.
לצד זאת, רבים הישראלים אשר מעכלים זעזוע ואבדן בעת הזו, ואלפי מתנדבים במקצועות בריאות הנפש מעורבים בדרך זו או אחרת בסיוע לנפגעי המתקפה ולבני משפחותיהם. החלטנו על כן לרכז את מאמצינו בקיום שגרת הלימודים ובעזרה כמיטב יכולתנו לנפגעים,  ואת יום העיון המיוחד הזה נשמור לזמנים טובים יותר, בתקווה שיגיעו במהרה.