קורסי קיץ מתקדמים באפידמיולוגיה ורפואה מונעת 2022

כמדי שנה, מקיים בית הספר לבריאות הציבור של אוניברסיטת תל אביב את תכנית הקיץ הבינלאומית ללימודים מתקדמים באפידמיולוגיה ורפואה מונעת תוך שיתוף פעולה עם בית הספר לבריאות הציבור של אוניברסיטת ג'ונס הופקינס.

התכנית מציעה קורסים מרוכזים במגוון נושאים, המקבילים בהיקפם לקורסים הניתנים במהלך שנת הלימודים הרגילה. מרבית הקורסים בתכנית נלמדים בשפה האנגלית על ידי מרצים אורחים בעלי שם מהאוניברסיטאות המובילות בעולם ובשיתוף מרצים מבית הספר לבריאות הציבור ובית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל- אביב.

רוב הקורסים בתכנית נמשכים שבוע ימים וכוללים 26 שעות לימוד ושעתיים בחינה בסיום הקורס, ושווים ערך לקורס בהיקף של 2 שעות סמסטריאליות (ש"ס).

התנאי לקבלת זיכוי אקדמי עבור כל קורס, הוא עמידה במטלות ובבחינת הסיום בהצלחה (ציון עובר - 60).

סטודנטים שלא יהיו מעוניינים להיבחן בסיום הקורס - יקבלו תעודת השתתפות.

ניתן להשתתף במסגרת התכנית בקורס אחד או יותר.

קהל היעד

תכנית לימודי הקיץ של ביה"ס לבריאות הציבור מיועדת ל:

• סטודנטים ובוגרי תואר ראשון העומדים בדרישות הקדם

• סטודנטים לתואר שני באפידמיולוגיה ובבריאות הציבור

• סטודנטים לתואר שלישי בתחומי עניין הקשורים לאפידמיולוגיה, בבריאות הציבור וקידום בריאות

• סטודנטים לרפואה או למקצועות הבריאות בעלי עניין באפידמיולוגיה ורפואה מונעת

• רופאים, אחיות ועובדים במקצועות הפרה-רפואיים המעוניינים בפיתוח מיומנויות מתקדמות בתחום בריאות הציבור

לוחות הזמנים של קורסים שיתקיימו בקיץ הקרוב (תשפ"ב/2022)

July 7 – July 14  (Exam will take place on Friday, July 15)

High-Risk Behaviour: Epidemiology and Prevention Strategies

V. Rees (Harvard University)

L. Rosen (TAU)

None

July 10 – July 14  (Module 1 exam will take place on Friday, July 15)

Credits

Lifestyle Medicine (Module 1)

J. Trilk (University of South Carolina)

Basic courses in Anatomy, Physiology, Pathophysiology

July 17 – July 21  (Exam will take place on Friday, July 22)

Credits

Lifestyle Medicine (Module 2) J. Trilk (University of South Carolina)

Basic courses in Anatomy, Physiology, Pathophysiology.

אופן ההרשמה לתכנית

לאחר מילוי טופס פרטים אישיים, צירוף קורות חיים ותשלום דמי הרשמה על סך 150 ש"ח, יועברו מסמכי המועמד לעיון מנהלי התכנית. עם אישור המועמדות, תשלח למועמד הודעת קבלה עם אפשרות לתשלום מקוון.

הקורס "Lifestyle Medicine" מיועד בעדיפות ראשונה לסטודנטים פעילים ולכן אין עלות השתתפות מעבר לדמי רישום. עלות ההשתתפות בקורס "High-Risk Behaviour" הינה כלהלן:

• 850 ש"ח - עבור השתתפות בקורס מחוץ לאוניברסיטת תל אביב. (ישנה מלגות, לפרטים נא לפנות לכתובת המצוינת מטה

• אין עלות מעבר לדמי רישום עבור השתתפות בקורס עבור סטודנטים פעילים באוניברסיטת תל אביב

לפרטים נוספים אודות התכנית ו/או רישום לקורסים ניתן לפנות אל מתאמת התכנית: גב' שרית פרלמן

במייל:  summersph@tauex.tau.ac.il או בטלפון: 03-6407796

להירשם לרשימת התפוצה לחץ כאן

מדיניות ביטול ההרשמה

סטודנט המעוניין לבטל את השתתפותו בקורסי הקיץ לאחר ששילם את מלוא שכר הלימוד, מתבקש לשלוח את הודעת הביטול בדוא"ל בלבד לכתובת המצוינת מעלה.

• דמי הרשמה על סך 150 ש"ח יוחזרו בסוף הקורס למשתתפים הממלאים את כל חובותם

לרשימת הסילבוסים של קורסי קיץ שהתקיימו במסגרת ביה"ס בעבר

>> קורסים שהתקיימו בעבר במסגרת התכנית (כולל סילבוסים)