דרוש\ה סטודנט\ית לכתיבת תזה לתואר שני בתחום מדעי האימון הגופני

מעבדה הנמצאת בשלבי הקמה באוניברסיטת ת"א שתעסוק במדעי האימון הגופני. המעבדה תתמקד בפיתוח טכניקות הדרכה ואימון שמטרתן לשפר ביצועים ספורטיביים, למידה של מטלות מוטוריות מורכבות, והתמדה בפעילות גופנית. מטרה נוספת של המעבדה היא פיתוח וייעול של שאלונים המודדים את תחושת העייפות, מאמץ, והנאה של מתאמנים בזמן ולאחר פעילות גופנית במטרה לשפר את יכולות הניטור התאמת תוכניות אימונים, ולהפחית את הסיכוי לסבול מפציעות ומתסמין אימון היתר. המעבדה הינה רב-תחומית ותשלב היבטים פסיכולוגיים, פיזיולוגיים, וביומכניים.

16 אפריל 2019

​​

רקע לימודי: תואר ראשון או שני בפסיכולוגיה, הנדסה ביו-רפואית, פיזיותרפיה, רפואה, בריאות הציבור.
העדפות: סטודנטים עם יכולות טכנולוגיות, עניין בסטטיסטיקה ומתודולוגיה מדעית, נכונות לגייס נבדקים למחקרים, יכולות לימוד עצמי ומוכנות לשהות שעות ארוכות במעבדה.

למתעניינים, נא לשלוח מייל ביחד עם קורות חיים וגיליונות ציונים:
ד"ר ישראל הלפרין
ihalperin@tauex.tau.ac.il