מצטייני דיקאן לשנה"ל תשע"ז - תואר שני

ביום א', 29.4.18, יתקיים בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב טקס הענקת תעודות הצטיינות דיקאן. בין מקבלי התעודות יהיו השנה 14 תלמידים של ביה"ס לבריאות הציבור שיקבלו תעודות על הישגיהם הלימודיים בשנת הלימודים הקודמת (תשע"ז).

תעודת הצטיינות מטעם דיקאן הפקולטה לרפואה מוענקת לסטודנטים במעמד מן המניין, שלמדו תכנית לימודים מלאה בשנה"ל תשע"ז (לפחות 18 ש"ס), קיבלו ציון ממוצע של 90 לפחות והם נכללים בין ה- 5% הגבוהים, במסגרת לימודיהם לתואר מוסמך בבית הספר לבריאות הציבור.

ממוצע מינימלי המקנה זכאות להצטיינות דיקאן עבור שנה"ל תשע"ז הינו:

• בתואר מוסמך במדעי רפואה באפידמיולוגיה ורפואה מונעת - 96.39
  • בתואר מוסמך בבריאות הציבור (כל המסלולים) - 93.74
  • בתואר מוסמך בבריאות בתעסוקה - 91.00
  • בתכנית הרב תחומית לניהול מצבי חירום ואסון - 95.00

סטודנט שהורשע בוועדת משמעת או בוועדה למקצוענות של הפקולטה לרפואה לא יוכל לקבל תעודת הצטיינות מטעם דיקאן הפקולטה לרפואה.

סטודנטים הסבורים כי הם צריכים להיכלל ברשימה ואינם נמצאים בה, מוזמנים להגיש ערעור בכתב עד לתאריך 20/4/18.

את הערעור נא לשלוח אל מר בריק מיכאל, יועץ אקדמי של ביה"ס לבריאות הציבור, בדוא"ל לכתובת: mic2@post.tau.ac.il. ערעורים שיוגשו לאחר התאריך הנ"ל לא יובאו לדיון. חשוב לציין כי הממוצע הקובע הוא אינו הממוצע המצטבר בתואר אלא ממוצע ציונים של קורסים בהיקף של 18 ש"ס לפחות שנלמדו בשנת הלימודים הקודמת תשע"ז.

רשימת המצטיינים לפי סדר א"ב:

תואר מוסמך במדעי רפואה באפידמיולוגיה ורפואה מונעת:

• גושן אביגייל

תואר מוסמך בבריאות הציבור (מסלולים: כללי, MD-MPH, קידום בריאות, ניהול מערכות בריאות):

• אייזנברג ליהיא
  • גולדמן אדם
  • דובינסקי פרצוב ביאנה
  • טל-ברקת קרן
  • קפרא אורי
  • רהט אורי
  • שלו יפעת
  • שלמה-גולדנבר קורין